Details

Tidsinställt inlägg medans jag ligger på stranden i Spanien vid den här tiden eller något annat lyxigt.. wooop!
 
Ganska coolt ändå hur bara en liten accessoar kan göra så mycket. Ibland räcker det med bara någon liten detalj så som armbandsklocka, smycken eller solglasögon för att lyfta en hel outfit. Älskar detaljer.

Arlanda - Spanien nästaI skrivande stund sitter jag faktiskt på planet som lyfter om cirka en kvart! Äntligen är vi påväg på riktigt. Nu väntas en 3 timmars lång flygresa vilket kan behövas då jag behöver sova lite (sov 3 timmar inatt haha). Längtar så mycket!! 

Finns det wi-fi på hotellet kommer jag självklart att blogga så ofta jag kan och har tid, annars så ses vi om en vecka! Puss!

Spanien imorgon

Blir ett snabbt inlägg då jag behöver sömn mer än allt annat just nu.. (Klockan är i skrivande stund 03.30 haha....)
 
Okej. Allt är så sjukt. Jag ska till Spanien imorgon och ni anar inte vad taggad och glad jag är för det! Packade precis klart så nu är jag verkligen redo för att fira midsommar i ett land som det just nu är 30 grader i. Ska både tävla, shoppa och sola så blir en vecka med mina favoritsysslor helt klart! Sång, shopping, värme och bad. Vad kan bli bättre??
 
Är dock inte ett dugg förvånad att jag fortfarande ligger vaken halv 4 och ska upp imorgon bitti klockan 7??? Haha så himla typiskt mig att jag inte ens är förvånad. Nu måste jag sova i alla fall, puss godnatt!