Fighter

 
Kom precis hem från en uppfriskande springrunda, så otroligt härligt. Dock var jag inte ute så länge eftersom att det mycket oväntat och olämpligt började regna, haha kände mig som en riktig fighter när jag sprang där i regnet!
Har precis ätit och duschat av kroppen och ska alldeles strax göra mig i ordning för att sova faktiskt. Blir en väldigt chill fortsatt måndagskväll helt enkelt.

Silicea

 
Drog till Life-butiken idag efter skolan för att införskaffa mig detta, ett kosttillskott bestående utav en massa vitaminer och mineraler som ska vara rena dunderprodukten för både hår, hud och naglar. Den ska alltså få både hår och naglar att växa snabbare och göra de starkare, få huden att bli mycket lenare samt ge extra näring helt enkelt. Hoppas det funkar nu!!

I'm back

Efter en jätterolig och otroligt härlig helg tillbringad med underbara människor är jag nu hemma igen. Helgen har bjudit på en mycket lärorik sånglektion, en karaokekväll med härliga vänner, shopping i Kista Galleria, spelning och ett besök på världens godaste restaurang Church Street.
 
Är verkligen jättenöjd med helgen, en riktig blandning utav saker jag älskar - sång, vänner, shopping och mat haha. Underbart!!
 
Bjuder på lite mobilbilder från helgen också. Puss!