CasualVerkligen älskar min nya kofta som ni ser på bilden här ovanför!! Så sjukt snygg, supernöjd med den.
 
Imorse ringde klockan redan vid 7 då jag bara en timme senare skulle iväg på en intervju för Gefle Dagblad! Jätteroligt, dem intervjuade mig och tre till tjejer och undrade lite om våran grupp Lewels. Det blev bland annat ett videoreportage på deras hemsida, kika gärna in på den!
 
Lite senare idag ska jag påbörja fixandet av vad som ser ut att bli en jätterolig kväll med mina tjejer. Så taggad och redo för halloween nu!

These are the days

Ber om ursäkt för inget bloggande de senaste dygnen, men har verkligen haft så mycket för mig - vilket i och för sig har varit jättekul!
 
Onsdagen inleddes med att min älskling bjöd mig på lunchbuffé på Österns som för min del blev min frukost, och det var hur gott och mysigt som helst!! Han är verkligen hur bra som helst, mitt hjärta ♡

Efter lunchen drog han hem och då mötte jag upp Wilma. Vi gick på stan för att i lite lätt panik hitta något att ha på sig på Halloween! Vi var verkligen ute i sista minuten vilket också är så typiskt oss haha, men tillsist hittade vi faktiskt en varsin outfit vi båda blev riktigt nöjd med. Och vad vi ska vara, det får ni se i ett kommande inlägg.. Stay tuned hehe. 

Från onsdag till torsdag hade vi övernattning med Helges-gänget (studion där jag sjunger). Jättemysigt verkligen! Onsdagskvällen bjöd på både bio och restaurangbesök, och på natten spelade vi Ouija-board. I och med att vi hade sett skräckfilmen "Ouija" som handlar om just sånt lite tidigare den kvällen så var vi inte direkt jättemodiga haha, trots att vi spelat det många gånger förut. För den som aldrig spelat Ouija eller inte tror på sådant kan det spelet kanske låta helkonstigt och ologiskt, vilket jag också förstår - för det gör det! Men jag ljuger inte när jag säger att det funkar, för det gör det i alla fall för oss.. Låter sjukt jag vet! Ni som inte testat borde göra det, ni kommer få en chock!
 

Inatt sov även en fin vän över hos mig också som har rest hela vägen från Göteborg! Jätremysigt, vi har mestadels kollat på film och hon följde även med på övernattningen.
 

Fallbreakie

Bjuder på en bild tagen i våras med min saknade tjej.
 
I fredags tog jag äntligen höstlov! Så himla skönt och välbehövligt. Helgen har jag hittills mestadels tillbringats med mitt hjärta genom att bland annat gå på bio och myst, men har även haft en spelkväll och en annan filmkväll med några vänner.
Lite senare drar jag på lite efterlängtad innebandy träning och efter det blir kvällen rätt chill skulle jag tro. Kanske att jag kryper upp i soffan och kikar en film med mami.