Almond sensation

Är du sugen på ett gott mellanmål, men vill samtidigt inte vara allt för onyttig? I så fall har jag det perfekta tipset för dig!
 
Recept:
  • Häll i lättyoghurt eller fil i en skål
  • Tillsätt mandlar och aprikoser efter önskat antal
  • Strö över kokos
  • Klart!
En god men hälsosam mellis behöver faktiskt inte vara svårare än så. Enjoy!

Min bästa

 
Kvällen blev hur mysig som helst, kunde omöjligt fått en bättre alla hjärtans dag. Adam överraskade mig med rosor och choklad runt 7-tiden (världens goaste!!), och därefter lagade vi mat tillsammans. Oxfilé och hasselbackspotatis stod på menyn och det blev faktiskt riktigt gott? Blev väldigt förvånad då mina insatser i köket i vanliga fall brukar leda mot att något blir bränt eller att det rent av smakar hemskt haha. Efter maten myste vi ner oss framför tv:n med lite vitchoklads-cheesecake jag hade bakat tidigare under dagen. Summering av kvällen: otroligt mysig och kan med säkerhet konstatera att min pojkvän är bäst i världen.

Glad alla hjärtansdag ♡

Hoppas ni mår bra idag fina ni!
 
Idag är det alla hjärtansdag och det ska firas med en myskväll tillsammans med min fina pojkvän. Har längtat efter den här dagen hela veckan och nu är den äntligen här! Så typiskt bara att jag lyckats blivit sjuk.. men men, vad gör man? Ska försöka göra det bästa av dagen i alla fall så får väl Adam ta hand om mig ikväll.
 
 
Och komihåg, Alla hjärtansdag är inte bara till för dem som är i ett förhållande. Visa kärlek mot alla ni bryr er om idag, era vänner, er familj eller kanske ett husdjur? Kärlek är till för alla, så gör det bästa av dagen!