10 anledningar att dricka grönt te

 
Te är den perfekta drycken för dig som både vill vara nyttig men samtidigt ha något gott. Här får ni 10 anledningar till att dricka grönt te:
 
- Motverkar cancer genom att hämma cancercellerna.
- Innehåller anti-aging ämnen.
- Ökar din fettförbränning.
- Hjälper skelettet att förbli starkt.
- Skyddar huden.
- Skyddar mot högt blodtryck.
- Hjälper till att boosta ditt minne.
- Motverkar hjärtsjukdomar.
- Stärker ditt immunförsvar.
- Motverkar matförgiftning.

Happy day

Är extra glad denna måndag. Just för att livet är på topp och dessutom är det inte många måndagar kvar tills det faktiskt är sommarlov! Helt sjukt vad snabbt allt har gått, känns som det var 2013 alldeles nyss, men faktum är att halva 2014 har gått om bara några dagar.. helt sick.
 
Har precis haft spa-mys med mig själv och ska alldeles strax sätta mig med so-boken en stund.. ej så taggad på det men eftersom detta är sista seriösa veckan innan betygen så är det lika bra att bara köra på sista dagarna nu.
 

50kr rabatt på To Die For swimwear

Högst upp på min vill-ha-lista just nu är helt klart en bikini från To Die For swimwear. Alla är verkligen så himla fina, finns i en massa olika färger så det är bara att välja. Jag personligen funderar på att beställa skönheten längst upp till höger "A girl like me", har blivit helt kär!
 
Tänkte ge alla mina fina läsare chansen till att beställa ett set och dessutom bidra med 50 kr! Genom att skriva in rabattkoden: RABATT50 så får du hem en supersnygg bikini för 50 kr billigare, hur bra deal? Komigen nu, ägna dig detta och var snyggast på beachen i sommar.
Kika in på To Die For's snygga utbud här!