Under progressVille bara informera er om att jag lever samt det faktum att bloggen är under progress. Kommer eventuellt att byta bloggportal så småningom för att få lite mer bloggmotivation, behöver förändring. Vi får se! Ni får hålla er uppdaterade ;) puss

Mellokväll

Gårdagen blev jättemysig med god mat och snacks framför melodifestivalen. Måns vann med sin låt Heroes vilket jag tyckte var mer än rätt, han var verkligen grym och framträdandet var stört bra. Vad tyckte ni? Var det rätt låt som vann?
 
 
Idag har jag jobbat fram tills klockan 1 ungefär. Är därför väldigt slut nu men ska ändå försöka kriga mig iväg på match senare, kommer vara helt död sen haha. Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt och försöka ta tag i lite plugg om jag orkar.

Lördagsmys

 
Ikväll är det finalen av Melodifestivalen och jag är faktiskt jättetaggad trots att jag knappt har följt det alls i år haha. Men finalen är i alla fall ett måste att se enligt mig, och ikväll har vi laddat upp med en massa godis, chips och annat snacks. Blir alltså en hemmakväll med familjen och pojkvännen för mig, jättemysigt och otroligt skönt då jag imorse gick upp vid halv 7-tiden för att sedan dra iväg på jobb.. Ska jobba imorgon också vilket jag har noll motivation till.. menmen, vad gör man inte för pengar hehe.
 
P.S! Gör som mig och rösta på ISA - Don't Stop ikväll! Verkligen en jättesnäll och go tjej med en röst jag är sååå avundsjuk på. Grymt bra låt också!